About

 

(+4)0746089771 | info@ionutanisca.ro

Fotograf comercial stabilit in Cluj, sunt specializat in fotografie de produs, catalog, fotografie industriala, fotografie de arhitectura si graphic design. Fac fotografie din anul 2010 si imi place sa lucrez cu antreprenori creativi, dornici sa-si dezvolte prezenta vizuala prin imagini de calitate.

Detin echipament profesional portabil si pot executa sesiuni foto in studio sau in locatie.

Preturile sunt rezonabile, se creeaza individual in functie de proiect si se bazeaza pe cantitatea/calitatea fotografiilor solicitate.
Facem parte dintr-o reala revolutie vizuala ce a adus fotografia la nivel de stricta necesitate in promovarea oricarui business. Astfel, daca ai nevoie de fotografii pentru campania de marketing, site, magazin online, Amazon, catalog, social media sau pentru oricare dintre materialele tale de promovare as fi incantat sa ma contactezi si sa lucram impreuna.

 

Lucruri de care trebuie sa tii cont daca te decizi sa lucrezi cu mine:

 

• Sunt pasionat de fotografie, disciplinat si sunt de parere ca orice imagine buna rezulta in urma unui lung proces ce implica multa munca;
• Sunt o fire tehnica, aproape obsedat de detalii si tin cu dintii de termenele date;
• Sunt o persoana creativa si consider ca procesul de invatare este unul continuu si face parte din noi ca indivizi;
• Am lucrat peste 9 ani de zile in domeniul relatiilor publice si sunt mai mult decat familiarizat cu tot ce inseamna promovarea vizuala;
• Sunt capitalist convins: lucrez pe baza de contract, factura si avans iar gratis doar in cazuri exceptionale.

 

Pentru o oferta generala de pret click aici