Workshop fotografie de interior/ imobiliara Cluj

Atelier fotografie imobiliara / interior Cluj

Incepem primavara cu bucurie vorbim despre fotografia de interior, editam in Photoshop, socializam in jurul focului/gratarului, degustam un vin bun de la Vie-Vin Lechința ... O sa fie frumos va promit 😉
Vino alaturi de mine la o zi de shooting in cadrul workshop-ului de fotografie de interior organizat intr-o locatie de care sunt foarte atasat: Leghia 58 (https://www.facebook.com/Leghia58) in comuna Aghiresu, jud. Cluj.
Personal, realizez fotografie de interior de peste 10 ani de zile iar un scurt portofoliu il puteti accesa aici pe site
Pe parcursul celor 8 h petrecute impreuna iti voi prezenta fluxul meu de lucru in fotografia de interior si iti voi explica concret care sunt principalii pasi in obtinerea si editarea unor fotografii de impact in aceasta nisa.
Teme abordate si desfasurator:
a) 1 h introduceri conceptuale, echipament minim necesar si exemple de bune practici
b) 4 h de sesiune foto practica in locatie: pornim de la previzualizarea spatiului, incadrare & focale, punct de statie, studiul luminii si alegerea expunerilor pentru HDR. Obs. Daca avem lumina naturala de calitate la momentul sesiunii foto o folosim daca nu o cream din blitz.
c) 1 h pauza de masa si socializare in care vorbim tot despre fotografie 😉
d) 2 h editare Photoshop (developare digitala, compunere expuneri multiple si tehnica HDR cu luminosity mask in PS)
e) extra: la final discutam despre preturi in fotografia de interior / imobiliara & facem flash painting la blue hour cu locatia.
Participantii trebuie sa fie fotografi cu experienta ce detin cunostinte peste medie in materie de expunere manuala si editare in Photoshop.
Daca esti incepator te astept cu drag la cursul foto acreditat de la Atelierele ILBAH Cluj-Napoca unde sunt trainer acreditat din anul 2020.

Pretul este de 850 de lei de persoana si include participarea la workshop, 1 meniu gratar (vegetarian/omnivor) pentru masa de pranz, bauturi non-alcoolice & gustari. Bonus: anul acesta avem si degustare de vin in jurul gratarului de la Crama Vie Vin Lechința. Astfel, recomand personal driver sau cazarea peste noapte in locatie (2 camere disponibile).

Workshop-ul are 6 locuri disponibile
Evenimentul are loc sambata pe data de 20.04.2024, intre orele 10:30 – 18:30 si este gazduit de Leghia 58 – Slow Living House.
Pentru rezervarea unui loc la eveniment rog mail la adresa info@ionutanisca.ro sau aniscaionut@gmail.com
Plata se realizeaza prin transfer bancar iar factura se emite pe datele fiscale ale firmei / nume, prenume si CNP la persoanele fizice. Rezervarea este validata de confirmarea platii online.
Trainer:
Ionut Anisca | www.ionutanisca.ro/despre
Fotograf comercial de produs Cluj-Napoca
(+4)0746089771 | ionutanisca.ro
info@ionutanisca.ro | aniscaionut@gmail.com
Pe scurt despre editiile anterioare
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
BTS Workshop fotografie de interior
Ce spun cursantii despre acest Workshop De Fotografie
Matei Militaru | fotograf comercial Bucuresti
Ionut mi-a fost mentor pentru o zi in cadrul unui workshop de fotografie de interior de la @Leghia si chiar imi pare bine ca am participat. Am condus 1.000 km aprox. dus-intors si pot spune ca a meritat. A fost conform asteptarilor si am plecat inapoi spre casa cu raspunsuri la intrebarile adresate si informatii detaliate, gata sa-mi creez un workflow mult mai rapid si calitativ.
Merci, Ionut! :)

Nina&Gabriel Prisecaru | fotografi Galati
"Informatii si imagini de neuitat! Suntem recunoscatori pentru bogatia de informatii si demonstratiile practice. Leghia 58 - Slow Living House va fi pentru noi un punct de reper, atat datorita senzatiei de "acasa" in care ne-ai purtat cu naturalete si simplitate, cat si pentru bogatia de informatii centrate pe fotografia de interior si nu numai."
Cristian Ursu | fotograf entuziast Cluj
L-am cunoscut pe Ionuț în cadrul unui curs de fotografie, între timp am participat si la 2 workshop-uri susținute de el (fotografie de produs si fotografie de interior). Îmi place modul de abordare a subiectelor pe care discută, cum predă, cum explică și cât de dedicat este meseriei pe care o practică, atât ca fotograf cât și ca mentor.
Valentina Mihalache | fotograf comercial Cluj
Ionuț este balsamul de pus pe rană; atunci cand te doare mai tare, stii sigur ca te poti baza pe el! Onest, totdeauna pregatit sa iti ofere cele mai faine experiențe, cu bagajul plin de cunostinte, e omul si profesorul care te îndrumă pe o cale bătătorită si iti ofera cele mai valoroase informații. Felicitări pentru #workshop-ul de la @Leghi , Ionuț! Daca vrei să înveți fotografie comercială, drag cititor, cauta-l pe Ionuț Anișca!
After Movie Workshop | Fotografie de interior
Cadrul nocturn realizat la finalul workshopului de fotografie de interior si editat in PS de mine pe baza cadrelor RAW primite de la Gabriel Bogdan
BTS si editare Photoshop cadru nocturn - Workshop fotografie de interior

You may also like