Fotograf profesionist | Ajut companiile sa genereze vanzari prin fotografii comerciale premium
Banner Fotografie de produs Ionut Anisca
Ionut Anisca, trainer si fotograf comercial din Cluj-Napoca, sunt specializat in fotografie de produs, fotografie de catalog, Amazon, fotografie industriala si fotografie de interior. Practic fotografia din anul 2010, am fost fotograf industrial intr-o companie energetica nationala vreme de 7 ani iar din anul 2017, sunt fotograf profesionist full time in Cluj si fotografiez preponderent proiecte comerciale de tip B2B.
Ionut Anisca Fotograf de produs Cluj
Sunt formator autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si activez ca trainer fotograf din anul 2020 la Atelierele ILBAH din Cluj-Napoca, organizatie ce ofera Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate. Tot ca formator, am sustinut si sustin la cerere workshoop-uri specializate cu numar restrans de participanti in domenii precum fotografia de produs sau fotografia de interior / imobiliara.
Anual organizez un Masterclass de fotografie de produs in Cluj-Napoca pentru fotografii ce doresc sa se specializeze in zona comerciala si un Workshop de fotografie de interior in format restrans. Detalii suplimentare se gasesc in pagina de cursuri foto.
In limita timpului disponibil si pentru un numar limitat de fotografi, lunar, sustin sesiuni de mentorat 1 la 1 in format fizic si online. Detalii amuntite gasesti aici
Daca doresti sa ma vezi in actiune poti accesa pagina Behind The Scenes
Portofoliu
Lucruri de care trebuie sa tii cont daca te decizi sa lucrezi cu mine:
• sunt pasionat de fotografia de produs, disciplinat si sunt de parere ca orice imagine buna rezulta in urma unui proces ce implica multa munca.
• imi place sa fotografiez produse “dificile” (lucioase/stralucitoare) sau obisnuite ce nu atrag o atentie deosebita asupra lor si sa le transform prin lumina si incadrare in produse extraordinare.
• am o fire tehnica, aproape obsedat de detalii si tin cu dintii de termenele date.
• nu sunt “cel mai ieftin” fotograf de produs din RO din simplul motiv ca nu pot functiona la acest nivel. Am ales calitatea in detrimentul cantitatii, iar pentru a livra la timp si la o calitate premium pot lua doar un numar limitat de clienti pe luna. Dovada functionarii acestui sistem sta in rata de peste 90% a clientilor ce revin dupa prima colaborare si in recenziile primite de acestia. O parte din ele pot fi consultate aici pe site sau public pe Google aici
• ma consider o persoana creativa si cred ca procesul de invatare este unul continuu si face parte din noi ca indivizi.
• tratez profesionist toate proiectele in care decid sa colaborez. Dau 100% din mine pentru fiecare fotografie in parte, indiferent de bugetul clientului.
• cred in capitalism lucrez pe baza de contract, factura si avans iar gratis doar in cazuri caritabile.
• din grija pentru mine, familia mea si respect pentru viata privata a clientilor mei nu raspund la solicitari dupa ora 19:00 si in weekend.
Preturile in fotografia de produs se creeaza individual in functie de proiect si se bazeaza pe cantitatea/calitatea fotografiilor solicitate. Pentru o oferta generala de pret click aici
Recenzii clienti:
"Super colaborare!
Am regăsit câteva calități ce sunt pe cale de dispariție: seriozitate, punctualitate, creativitate, implicare poate mai mare din partea lui decât din partea noastră, profesionalism, etc. Mai pot continua dar devin prea elogios și bate la ochi 👍〝
Alin Ioanes | CEO la Rombat SA
"The photography was excellent
We commissioned Ionut to create a suite of photography for our doping control solutions, that would be featured on the website and in communications. The photography was excellent, very competitively priced. We also applaud the additional work carried out to implement the changes on our digital platform and would highly recommend overall."
Jeremy Graham | Group Marketing Manager
Recomandam cu cea mai mare incredere!
O persoana profesionista, creativa, din partea caruia am primit tot suportul si toate sfaturile necesare pentru ca in final sa iasa ceea ce ne-am dorit. Suntem foarte incantati de serviciile oferite si cu siguranta vom continua colaborarea pentru proiectele viitoare.
Multumim!
Radu Costin | Marketing Specialist
FIBREX Romania
O persoana pasionata de munca sa
Ionut este un fotograf profesionist, implicat 100% in realizarea unor fotografii de calitate exceptionale, ne-a ajutat foarte mult prin creativitate, calitate, comunicare si consultanta de specialitate. Foarte prompt in respectarea termenelor de predare a lucrarilor. O persoana pasionata de munca sa. In prezent am reluat colaborarea pe un nou proiect de anvergura pe tema fotografiei de produs. Il recomandam cu caldura pentru profesionalismul de care da dovada in realizarea fotografiilor de produs.
Marius Racasan | Director General LUXARD Lighting
Seriozitate si profesionalism
Pe lângă fotografii foarte frumoase și propuneri inspirate, ceea ce mi-a plăcut la Ionut a fost seriozitatea și profesionalismul de care dă dovadă. Îl recomand cu toată încrederea!
Raman client fidel!
Recomand cu cea mai mare incredere! Am intalnit, in sfarsit, o îmbinare de profesionalism, promptitudine, implicare si pasiune! Raman client fidel!
In decurscul timpului am fotografiat pentru urmatoarele companii:

You may also like